Katrineholm växer och flera nya bostadsprojekt pågår parallellt i kommunen. Här ska alla ha möjlighet att hitta ett boende som passar.

hand_ritar

Katrineholms kommunala fastighetsbolag, KFAB, är Katrineholms största företag för uthyrning av bostäder. Vi rekommenderar dig att så snart som möjligt ställa dig i KFAB:s bostadskö för att ha en bra köpoäng den dagen det blir aktuellt att hyra lägenhet i Katrineholm.

Du som funderar på att söka till Animation och visualisering bör registrera dig i KFAB:s bostadskö tillsammans med dina föräldrar i ett tidigt skede. Att stå i bostadskö förbinder dig inte till någonting, men ger förbättrade möjligheter att få en bra lägenhet när det eventuellt blir dags att börja på gymnasiet. Gå till KFAB:s webbplats här.

Förutom det utbud som redan finns av lägenheter planeras i nuläget ett ungdomshus med 17 hyresrätter centralt i Katrineholm, bara några få minuters promenad från Duveholmsgymnasiet och resecentrum med tåg- och busstation. Ungdomshuset planeras vara färdigt under 2017 och en etta väntas kosta cirka 4000 kronor i månaden. Läs mer om ungdomsboendet och hur du ställer dig i bostadskö här. 

Se hela listan med hyresvärdar i Katrineholms kommun här.

Vi har ett brett kontaktnät och ger gärna tips i bostadssökandet. Hör av dig om du har några frågor.

Läs mer: